Reseptejä
Muutamia omia reseptejä sekä pari muualta kopioitua
Haikkukäriste
500g Haikun paistikäristettä
Maun mukaan suolaa ja pippuria
Puoli tölkkiä olutta
Vettä
Paista käriste jäisenä kuumalla paistinpannulla. Mausta suolalla oman maun mukaan. Kaada käriste kannelliseen vuokaan/pataan. Kaada paistin pannulle vettä ja anna kiehahtaa. Kaada vesi käristeiden päälle. Lisää vettä niin paljon että käristeet ovat hyvin peittyneet. Kaada lisäksi puoli tölkkiä/pulloa olutta ja lisää pippurit.
Paista vajaassa 200 asteessa pari tuntia.
Tarjoile perunamuusin ja puolukkahillon kera.
Liharullat
1 kpl sisäpaistia tai jotain muuta paistia
1-2 purkkia Cuisine Creame Fraiche Pippurisekoitusta
Suolaa
Pekonia
Kermaa
Leikkaa paistista oikein ohuita siivuja ja nuiji ne. Päälle suolaa sekä Creame Fraiche Pippurisekoitusta.
Kääri rullalle ja kääräise vielä pekoni rullan päälle. Laita cocktail-tikulla rulla kiinni. Paista paistipannulla ja laita vuokaan. Päälle tavallista kuohukermaa niin että peittyvät. Anna olla uunissa pari tuntia.
Tarjoile perunoiden ja salaatin kera.