Reseptejä

Muutamia omia reseptejä sekä pari muualta kopioitua

 

Haikkukäriste

 

500g Haikun paistikäristettä

Maun mukaan suolaa ja pippuria

Puoli tölkkiä olutta

Vettä

 

Paista käriste jäisenä kuumalla paistinpannulla. Mausta suolalla oman maun mukaan.  Kaada käriste kannelliseen vuokaan/pataan. Kaada paistin pannulle vettä ja anna kiehahtaa. Kaada vesi käristeiden päälle. Lisää vettä niin paljon että käristeet ovat hyvin peittyneet. Kaada lisäksi puoli tölkkiä/pulloa olutta ja lisää pippurit.

Paista vajaassa 200 asteessa pari tuntia.

Tarjoile perunamuusin ja puolukkahillon kera.

 

 

Liharullat

 

1 kpl sisäpaistia tai jotain muuta paistia

1-2 purkkia  Cuisine Creame Fraiche Pippurisekoitusta

Suolaa

Pekonia

Kermaa

 

 

Leikkaa paistista oikein ohuita siivuja ja nuiji ne. Päälle suolaa sekä Creame Fraiche Pippurisekoitusta.

Kääri rullalle ja kääräise vielä pekoni rullan päälle. Laita cocktail-tikulla rulla kiinni. Paista paistipannulla ja laita vuokaan. Päälle tavallista kuohukermaa niin että peittyvät. Anna olla uunissa pari tuntia.

Tarjoile perunoiden ja salaatin kera.